Våra tjänster

Collage av rum
Inifrån en bil när en ruta tvättas i en biltvätt

Fordonstvättar, reningsverk & oljebarer

Vi levererar kompletta lösningar inom fordonsindustrin så som oljebarer, fordonstvättar och reningsverk, allt från små lösa högtrycksaggregat till stora automationslösningar och GDS-hallar. Vi bygger även färdiga lösningar isolerade miljöcontainrar som du sedan kan ha ute på en temporära arbetsplats eller docka mot din befintliga verkstad.

En tom och ljus lokal

Kreativa lösningar inom industrin

Behöver ditt företag serva, repa eller bygga om i anläggningen har vi kompetensen att utföra de flesta typer av montage och underhållsarbete på din industriella arbetsplats. Vi kan hjälpa er att montera eller byta ut pumpar, rör, ventiler, eller stålarbeten samt ta fram ritningsunderlag. Vi har under många år även inriktat oss på att bygga containerlösningar för att kunna docka på din befintliga anläggning eller så kan det fungera som ett mobilt arbetsredskap i ditt vardagliga arbete. Vi isolerar, monterar dörrar, fönster, serviceluckor och anpassar med en rad olika tekniklösningar för din verksamhet.

En tankstation med olika slangar

Drivmedels­anläggningar

Med våran långa erfarenhet och breda kunskap kan vi hjälpa er med både leverans av nya anläggning, projektering, service och underhåll. Tveka inte att höra av er om ni har frågor. Vi har lösningar för det mästa inom Diesel, Besin och Ad-Blue t.ex pumpar, terminaler och taggsystem.